Finnes det en enkel oppskrift på et ryddig hjem?

Et hjem som du kjenner støtter deg i livet? Hvor du kan slappe av og finne ro? Hvor du kan senke skuldrene og kjenne at det ikke er ting som må "fikses" hele tiden"? Du finner det du trenger når du trenger det og du føler at livet er på stell?

Du har kanskje prøvd å få orden på tingene dine mange ganger, kanskje har du kjøpt ryddebøker, blir inspirert, tar tak, men etter en kort stund er du tilbake der hvor du starte, eller det kanskje til og med blir verre? Den gode følelsen du fikk da hjemmet ditt var rent og ryddet er borte og tilbake sitter du og lurer på hva som har skjedd? 

Vi lever i en tid hvor flere kjenner på tidsklemma, mange har ønsker om mer frihet. Veldig mange jeg jobber med føler seg overveldet, de føler at det er for mye. For mye på To-Do lista, for mange ting i hjemmet og for mange forpliktelser.

Men det trenger ikke å være sånn. Etter å ha hjulpet over tusen mennesker til å skape et hjem som løfter dem og hjulpet med å rydde både på indre og ytre plan, føler jeg at jeg har knekket ryddekoden.

Den er kanskje ikke hva du tror. Fordi den største jobben sitter faktisk "mellom ørene" 

Du kan lære så mange systemer du bare vil, men hvis du ikke endrer vanene som har gjort det rotete, vil du oppleve at du rydder, det blir bra, også detter du tilbake til gamle "rote synder" og lurer på hvorfor det "plutselig" flyter igjen. Og da snakker jeg ikke om flow i livet, men at hjemmet ditt flyter over av ting. 

Ryddig Hjem 2.0 er et nytt kurs hvor jeg har lagt vekt på to ting: indre rydding og ytre rydding. Og jeg skal love deg, og når du tar en indre opprydding og ser på dine vaner og ditt tidsbruk skjer transformasjonen. Ikke bare i hjemmet ditt men i livet ditt. Du får plass til deg, og tid til å realisere den lengselen som ligger der, som alltid har ligget der. 

MELD DEG PÅ HER

Ryddig Hjem 2.0 er for deg som:

 • Føler at livet er for fullt.
 • Ønsker å rydde opp i livet og hjemmet.
 • Er villig til å endre dine vaner og ta andre valg i hverdagen.
 • Ønsker å leve med Mindfuness i hverdagen
 • Er klar til å tenke på en annen måte.
 • Føler at livet er noe mer enn ting.

Vi skape et system som fungerer hvor det er plass til deg. 

Ryddig Hjem 2.0 er IKKE for deg som:

 • Vil fortette å leve akkurat som du gjør nå.
 • Tror at bare du flytter rundt på rotet blir det ryddig
 • Ikke liker endringer.
 • Ønsker ikke å ta ansvar for ditt liv.
 • Tror at et enklere liv detter på plass helt av seg selv.
 • Vil gjøre en skippertaks rydding og bli ferdig på en weekend.
“Jeg opplever at det blir løftet en stor bør av skuldrene – lettet og fri – nesten “20 kg”. Oppdager mens veien blir til i ryddeprosessen at jeg føler meg frier og lettere til sinns. Det er nesten noe “religiøst” over det hele – føler meg så fri!”
Kjerstin Torell

Hvorfor er det så vanskelig å ta knekken på rotet? 

Jeg tror at en av årsakene til at det alltid «hoper seg opp» både i livet og hjemmet er at vi ikke tar bevisste valg. Livet er overveldende, vi kjøper ting vi ikke trenger for å føle oss bedre, mens det vi egentlig trenger er å stoppe opp, puste og ta tiden tilbake. Du er nok akkurat som du er, men det er ikke alltid like lett å føle seg god nok når vi blir fortalt i alle medier at vi ikke er nok. Stopp. Ta tiden og livet ditt tilbake og sett stillhet og ro som like viktige ingredienser i livet som alle andre aktiviteter du føler er viktig. Ryddig Hjem 2.0 er et annerledes kurs. Alle utfordringer i livet kan brukes som en måte å vokse på. Ditt rot har en melding til deg. Lytt og lær av alt du har invitert inn i livet ditt, og du vil kjenne deg trygg på å slippe alt du ikke har plass til. 

Mange av oss har et negativt forhold til rydding. Det er noe vi "måtte" gjøre, fordi andre forventet det av oss. Når du endrer tankesettet og ser at dette er noe du gjør for DEG for at DU skal leve det gode livet, da blir ryddingen en helt annen opplevelse.  Du lærer å bli tryggere på intuisjonen din, slik at det er både lett og gøy å kvitte seg med det unødvendige. 

MELD DEG PÅ HER
Hva sier våre kursdeltagere? 
Nina Kristoffersen

"For meg er det egentlig ikke et kurs... Et kurs er for meg noe enkelt og kortvarig... Ryddig Hjem er nye perspektiver på hva jeg omgir meg med, og den rydde-innsatsen som kreves, blir ikke drevet av plikt og ytre ønske om at det skal se bra ut. Ryddingen drives av en indre motivasjon om å skape omgivelser det er godt å være i.  Ryddig hjem er livsvisdom samtidig som strukturen i det er som et kurs. Vet ikke hva jeg vil kalle det, finner liksom ikke et godt nok ord."  

Wenche
Sellevåg

“Å rydde med Nina er noe av det beste jeg har gjort på lenge.

Systematisk fra rom til rom og hele tiden med tanke på å få det bedre med meg selv. Hvert rom, hvert skap ble ferdig før neste oppgave ble gitt. Det ene tok det andre og jeg føler en indre ro i meg selv nå. Spesielt når jeg ser rundt meg og i tillegg åpner skapdørene hvor det er oversiktlig nå av ting jeg bruker. Nina har rett, er det kaos og for mye ting rundt deg er det sikkert inni deg også.”

Marianne
Seromaa

"Bare tanken på å begynne å rydde i huset gjorde meg utslitt. når jeg forsøkte tok jeg 'alt på en gang' - og kom ingen vei.

Med ryddekurset til Nina fikk jeg overkommelige oppgaver - som jeg taklet - som ga meg 'guts' til å fortsette ryddingen. Det handler ikke bare om å rydde - men å endre vaner for å holde det ryddig. Det er DET som er det unike med Nina's kurs. Livet føles lettere med færre ting som 'tynger'. Anbefales!"

Grethe
Christoffersen

Ryddig Hjem kurset til Nina er til stor hjelp for å rydde opp i gammelt rot som har samlet seg i boder og kjeller i årevis.

Kurset gir mange praktiske innspill og er en god motivasjon til å komme i gang...og ikke minst til å fortsette ryddingen. Jeg anbefaler absolutt dette bevisstgjørende kurset! 

Her er litt av hva du får i Ryddig Hjem 2.0

Steg for steg guide som viser deg hvor du skal begynne og hva du skal gjøre. 

En hjelp til å endre dine vaner, slik at du kan rydde vekk forstyrrelsene som blokkerer energien i hjemmet og livet ditt. 

Første uken er det kun fokus på tankesettet. Hvordan kan du endre årsaken til at det er blitt rotete? 

Du lærer å kjenne chi, hvordan den beveger seg gjennom hjemmet ditt, da forstår du hvor det er blokkert og hvorfor det hoper seg opp. 

Hver uke får du tre videoer. En ryddeoppgave, en indre refleksjon og en ressurs (som du selvfølgelig kan ta akkurat i ditt eget tempo).  

Feng shui hjelp til hvert av rommene i hjemmet ditt (feng shui er bra, men det funker ikke uten å rydde).

To påminnelser i uka, søndag kommer ryddeoppgaven, og onsdag jobber vi med ditt tankesett. 

Et kurs som går over tre måneder slik at du kan ta det i en rolig tempo (basert på erfaringer er det godt å kunne bruke tid.)

En lukket Facebook gruppe hvor du får regelmessige LIVE sendinger og inspirasjon. 

Hva koster Ryddig Hjem 2.0?

Hvilken pris er du villig til å betale for å ta tiden din tilbake og få ro i livet? Slik at du kan fokusere på det du føler er din livsoppgave? Ryddig Hjem 2.0 er et nytt kurs, som bygger på all min erfaring gjennom å jobbe med indre og ytre rydding i over 20 år. Du får inspirasjon gjennom LIVE sendinger i tillegg til oppgaver, feng shui råd for rommene i hjemmet ditt, guidede meditasjoner og tankesett sendinger. 

Dette kurset endrer livet ditt. Det gir deg både verktøyene du trenger for å komme på plass i deg selv og slippe alt det unødvendige i livet, og å rydde opp i hjemmet ditt. Prisen for dette kurset er 6410,- men fordi det er nytt, har jeg en kort periode Early Bird pris: 

Meld deg på NÅ og betal kun kr. 6.410,-  kr. 3.861,- som er introprisen på dette populære kurset. 

Du har tilgang til kurset et år og kan starte opp epostene så mange ganger du ønsker innenfor dette året. Å rydde er som å skrelle en løk, jeg ser at mange av mine kursdeltagere ønsker å ta flere runder i kurset. Etter en omgang på tre måneder, ser de at de kan leve bedre med enda færre ting. 

Du får også være med inne i vår facebook gruppe som gir deg support det første året og det er LIVE sendinger flere gangen ganger i måneden.

Skal du på ferie eller livet kommer i veien, setter du helt enkelt epostene på pause og starter opp igjen når du er klar. Det ligger en knapp nederst i alle epostene som du enkelt pauser dem.

MELD DEG PÅ HER
“Jeg hadde en opplevelse av at rotet “tøyt” ut av veggene i huset mitt! Verktøyene Nina lærer oss er enkle å gjennomføre og veldig effektive. Jeg vil si: det føles helt MAGISK!”
Jane H Mellem Linner

Dette ligger i kurset 
 
Facebook

I vår lukkede Facebook gruppe er det oppfølging, jeg svarer på spørsmålene du ha og jeg har regelmessige LIVE sendinger, for å inspirere deg til å fortsette. Noe av den største gaven du kan gi deg selv, er dette dype arbeidet, mens mage gir opp underveis, derfor er det å "holde ut", essensielt, det er ofte rett før man opplever et gjennombrudd at ma har lyst til å gi opp. Fordi det å skape en god flyt i livet er for mange å gå langt utenfor komfortsonen. 

Hver uke 3 videoer

Hver uke kommer det en ryddeoppgave, en video med refleksjoner og en ressurs. Jeg gir deg Feng Shui tips for alle rommene i hjemmet ditt, og jeg viser deg hvordan de forskjellige områdene av hjemmet ditt korresponderer med de forskjellige områdene i livet ditt. Alt henger sammen, som usynlige tråder i en vev. 
Sjekklister & Chakra

Sjekklister som viser deg hvordan ditt indre og ytre hjem henger sammen. Når du rydder i hjemmet ditt, rydder du samtidig i livet ditt. Hver oppgave er merket med hvilket chakra du rydder i, og hvis du ikke vet hva chakra er, vil du også lære det. 

Grunnen til at jeg tar med chakraene i dette kurset er at mange sitter fast i gamle mønstre i livet. Er du ikke er villig til å slippe dem, vil det være vanskelig å slippe alt du har fylt hjemmet ditt med.
MELD DEG PÅ HER
“Nina har hjulpet meg til å se på rot på en ny måte. Det er blitt ålreit å rydde, få fram og synliggjøre “diamantene” tingene og kvitte seg med det overflødige. Jeg har startet en ryddeprosess både hjemme og på jobb og du har fått meg til å forstå at ting henger sammen. Fint at jeg kan ta det i mitt eget tempo. Det er deilig å føle seg på vei til mer oversikt og det nye for meg er at jeg kan kjenne den gode flyten, eller Chi’en.“
Trine Gjestum Larsen

Chakraene i livet - ditt indre rom

Det finnes en naturlig strøm av lys og lykke som er tilgjengelig for oss alle - når som helst. For å få tilgang til denne livskraften og la de strømme inn i alle områder av livet, må vi fjerne blokkeringer. Du må rydde vekk det som hindrer deg fra å leve din sanne natur.

Minner i livet lagres energetisk i chakraene. Det du har opplevd av viktige følelsesmessige hendelser er lagret i disse energisentrene som kan beskrives som databaser.

Hver chakra regulerer bestemte deler av personligheten din og har bestemte oppgaver det retter energien sin mot. Chakraene rommer hver for seg en del av historien din.

Hjemmet ditt har også chakraer, grunnen til at jeg tar med chakraene i dette kurset er at mange sitter fast i gamle mønstre i livet. Er du ikke er villig til å slippe dem, vil det være vanskelig å slippe alt du har fylt hjemmet ditt med.

Hjemmet ditt er en forlengelse av kroppen din. Du finner de samme chakraene i hjemmet som i kroppen. Hvert område av hjemmet ditt er forbundet med forskjellige områder av livet ditt. Jeg har derfor merket hver alle ryddeoppgavene, med hvilket chakra den henger sammen med. På den måten vet du hvilket livsområde du rydder i.

“Problems can only be resolved when one discovers the true cause.” - Patanjali


MELD DEG PÅ HER
Pengene tilbake garanti! 
Jeg er her for å hjelpe deg med hjemmet ditt og er så sikker på at dette systemet fungerer at jeg gir deg 14 dager pengene tilbake garanti. Hvis kurset ikke oppfyller dine forventninger, send meg en epost innen 14 dager og jeg gir deg gladelig pengene tilbake.
[bot_catcher]