Tenk deg den følelsen: Å omgi deg med det du elsker. Å bo i et hjem hvor alt har sin plass slik at du finner det du skal ha når du trenger det. Du åpner klesskapet og vet hva du skal ha på deg. Du bruker tiden på det som gir deg energi. Har plass til nye tanker og ideer. Kjenner deg sunnere og renere i kroppen og har tid til de gode nære tingene. 

Ryddig er ikke å flytte rundt på ting. Rydding er en prosess og en endring i livsstil. Våre vaner styrer vårt liv. Skal vi skape endringer må vi se på våre vaner og endre de som ikke tjener oss lengre.

70% av ryddingen skjer på innsiden. Når du rydder i dine vaner detter det meste på plass.

Kanskje du drømmer om å komme i gang med Yoga eller Mindfulness men tiden er bare ikke der. Den er aldri der.

Men hvert eneste sekund tar vi valg - noen valg støtter oss og noen valg tapper oss for energi. Når du velger å rydde vekk forstyrrelsene i livet ditt får du mer energi til det som virkelig betyr noe.

Gi deg selv den gaven det er å kvitte deg med det du ikke trenger en gang for alle slik at du får plass til dine drømmer.  

MELD DEG PÅ HER
Ryddig hjem 2.0 nettkurs er for deg som;
 • Er lei av å omgi deg med for mange ting og rot.
 • Ønsker å gjøre en innsats for å få mere energi.
 • Ønsker å ta tak i livet ditt og utvikle deg.
 • Kan sette av 20 – 30 minutter daglig.
 • Vil ha mere energi og glede.
 • Vi skape et system som fungerer.
 • Drømmer om et enklere liv
 • Er klar for å tenke på en annen måte.
“Jeg opplever at det blir løftet en stor bør av skuldrene – lettet og fri – nesten “20 kg”. Oppdager mens veien blir til i ryddeprosessen at jeg føler meg frier og lettere til sinns. Det er nesten noe “religiøst” over det hele – føler meg så fri!”
Kjerstin Torell
Hvorfor er det så vanskelig å leve det enkle gode livet? 

Jeg tror en av grunnene til av vi ikke kommer i gang er at vi vet ikke hvor vi skal starte. Vi klatter litt her og der, vi får det litt bedre også sklir det tilbake til gamle vaner. Men det trenger ikke å være sånn. Det krever bare noen enkle justeringer. Du må snu tankegangen rett og slett. 

Vi må se på våre vaner og mønstre og gjøre endringer slik at det ikke blir som det var. Snart tusen mennesker har fått en bedre energiflyt i hjemmet og livet, etter at de har vært gjennom Ryddig Hjem nettkurset.

Dette systemet fungerer. Vi må gå bakenfor rotet rett og slett og skape endringer innenfra.
Det tar tid å endre gamle vaner. Og det krever regelmessighet. Å gjøre det alene kan være utfordrende. På ryddig hjem kurset har du et fellesskap. Du er med i en gruppe.

MELD DEG PÅ HER
Hva sier våre kursdeltagere? 
Nina Kristoffersen

"For meg er det egentlig ikke et kurs... Et kurs er for meg noe enkelt og kortvarig... Ryddig Hjem er nye perspektiver på hva jeg omgir meg med, og den rydde-innsatsen som kreves, blir ikke drevet av plikt og ytre ønske om at det skal se bra ut. Ryddingen drives av en indre motivasjon om å skape omgivelser det er godt å være i.  Ryddig hjem er livsvisdom samtidig som strukturen i det er som et kurs. Vet ikke hva jeg vil kalle det, finner liksom ikke et godt nok ord."  

Wenche
Sellevåg

“Å rydde med Nina er noe av det beste jeg har gjort på lenge. 

Systematisk fra rom til rom og hele tiden med tanke på å få det bedre med meg selv. Hvert rom, hvert skap ble ferdig før neste oppgave ble gitt.

Det ene tok det andre og jeg føler en indre ro i meg selv nå. Spesielt når jeg ser rundt meg og i tillegg åpner skapdørene hvor det er oversiktlig nå av ting jeg bruker. Nina har rett, er det kaos og for mye ting rundt deg er det sikkert inni deg også.”

Marianne
Seromaa

"Bare tanken på å begynne å rydde i huset gjorde meg utslitt. når jeg forsøkte tok jeg 'alt på en gang' - og kom ingen vei.

Med ryddekurset til Nina fikk jeg overkommelige oppgaver - som jeg taklet - som ga meg 'guts' til å fortsette ryddingen. Det handler ikke bare om å rydde - men å endre vaner for å holde det ryddig. Det er DET som er det unike med Nina's kurs. Livet føles lettere med færre ting som 'tynger'. Anbefales!"

Grethe
Christoffersen

Ryddig Hjem kurset til Nina er til stor hjelp for å rydde opp i gammelt rot som har samlet seg i boder og kjeller i årevis.

Kurset gir mange praktiske innspill og er en god motivasjon til å komme i gang...og ikke minst til å fortsette ryddingen. Jeg anbefaler absolutt dette bevisstgjørende kurset! 

Ryddig hjem 2.0 gir deg 
 • En steg for steg guide som viser deg hvor du skal begynne og hva du skal gjøre. 
 • Du lærer de TRE BUD som er grunnmuren for å lykkes.
 • Hver søndag kommer ukens oppgave slik at du kan planlegge uken din.
 • Hver onsdag får du en påminnelse og en oppgave til indre refleksjon. 
 • Kurset går over tre måneder slik at du kan ta det i en rolig tempo.
 • Basert på erfaringer er det godt å kunne bruke tid.
 • Husk at vi skal lære å tenke på en annen måte og etablere gode vaner. 
 • En lukket Facebook gruppe med rydde-glade sjeler hvor du får oppfølging gjennom et år. 
 • Vi deler oppturer og nedturer og heier på hverandre.
Hva koster Ryddig Hjem?

Dette kurset endrer livet ditt. Det gir deg både verktøyene du trenger for å komme på plass i deg selv og slippe alt det unødvendige i livet, og å rydde opp i hjemmet ditt. Prisen for dette kurset er 6410,- men fordi det er nytt, har jeg en kort tid Early Bird pris: 

Meld deg på NÅ og betal kun kr. 3861,-

Du har tilgang til kurset et år og kan starte opp epostene så mange ganger du ønsker innenfor dette året. Å rydde er som å skrelle en løk, jeg ser at mange av mine kursdeltagere ønsker å ta flere runder i kurset. Etter en omgang på tre måneder, ser de at de kan leve bedre med enda færre ting. 

Du får også være med inne i vår facebook gruppe som gir deg support det første året og det er LIVE sendinger flere gangen ganger i måneden, både med Jeanette og meg.

Skal du på ferie eller livet kommer i veien, setter du helt enkelt epostene på pause og starter opp igjen når du er klar. 

Jobb med Nina og ta livet til neste nivå
Om Nina Wolther 

Jeg er Nina Wolther, feng shui–ekspert, life-coach, ryddeguru og forfatter av boken Ryddeyoga. Etter å ha gjort hundrevis av feng shui-konsultasjoner i USA, Europa og Asia ser jeg at mange av de samme problemene går igjen. Vi har for mange ting. Livet er for fullt rett og slett.

Vi er flink å sette oss nye mål og ha store drømmer, men skal vi ha noe nytt inn i livet må det være plass til det. Mitt motto er: Vi trenger ikke flere ting for å bli lykkelige, vi trenger færre. Da jeg fikk ryddet opp i livet mitt realiserte jeg min drøm og bor halve året  på den lille tropeøya Sri Lanka og halve året i Norge. Her holder jeg retretter og inspirere mennesker til å leve med de som betyr noe. For noen er det familien, for andre er det å reise.  

Det var ikke alltid slik

For 18 år siden satt jeg blakk, nyseparert og vettskremt. Jeg visste ikke hvilken retning livet mitt skulle ta. Jeg visste ikke hva jeg skulle leve av, eneste jeg visste var at jeg måtte endre livet mitt fordi det var uutholdelig sånn som det var. Jeg leide en liten leilighet. Kom over en feng shui bok og ble frelst. Jeg bare måtte lære denne urgamle kinesiske filosofien. 

I tillegg til feng shui er jeg utdannet Coach og har tatt en rekke alternative utdanninger innen helse og bevissthet både i østen og vesten. Det viktigste jeg har lært på denne veien er at du må jobbe både med innsiden og utsiden, og det kan gjøres enkelt. 

Når jeg jobbet som Coach, så jeg at hjemmene til de fleste ikke var på plass. Når jeg jobbet med feng shui så jeg at du må endre tankesettet i tillegg til hjemmet. Utfra alle disse erfaringene ble ryddig hjem kurset født. Det er når du tar en indre og ytre opprydding at det blir varige endringer. 

Det som skjedde med meg 
Jeg følte meg dratt mellom Østen og vesten. Prøvde å etablere livet her i Asia men ble alltid dratt tilbake til Norge. Først når jeg kunne kvitte meg med alt jeg hadde stuet vekk i kjellere og på lagre ble jeg fri. Selv om jeg jobbet med coaching og feng shui forsto jeg ikke hvor stor innflytelse alle våre ting hadde på oss, også det vi ikke så. 

En morgen jeg jogget på beachen her på Sri Lanka fikk jeg en innsikt. Jeg så hvordan de forskjellige chakraene våre (chakraer er 7 energi sentre i kroppen, som hver har innflytelse på et spesielt område i livet)  hang sammen med hjemmet. Jeg så at hvis vi skulle ha bedre selvtillit var det ikke nok å se for deg at du var selvsikker. 

Det var konkrete områder i hjemmet som måtte renses, det samme med økonomi, kjærlighet osv. Og ikke minst så jeg at når det var blokkert energi (les rot) i spesifikke områder i hjemmet ble de arenaene i livet blokkert. Dette systemet testet jeg ut og det stemte på alle jeg testet det på.

MELD DEG PÅ HER
“Jeg hadde en opplevelse av at rotet “tøyt” ut av veggene i huset mitt! Verktøyene Nina lærer oss er enkle å gjennomføre og veldig effektive. Jeg vil si: det føles helt MAGISK!”
Jane H Mellem Linner
Fokuser på hjemmet ditt og få flyt en gang for alle!
Årsaken til at så mange har vanskeligheter med å komme i gang er at de vet ikke hvor de skal starte. De «klatter» litt her og der og mister motet. Når du får en oppskrift å følge med en steg for steg plan og kommer med i et felleskap med andre som er i samme prosessen som deg er det lettere å gjennomføre hele prosessen, ikke bare ta et skippertak.

Nøkkelen til et ryddig hjem er verken skippertak, ta seg en uke fri fra jobben og ta en ryddesjau eller å få med alle vennene på rydde dugnad. Det finnes en enkel måte og gjøre dette på. Et utprøvd system. Det handler om å ta en bestemmelse, sette seg en visjon, og gjøre de små tingene på en daglig basis. Det handler om å våkne opp og se på det som er - ærlig. Og ikke lure seg selv med …..hvis bare.

Tenk deg den følelsen å ha et hjem der det er plass til både deg og dine drømmer. Ikke minst blir det gøy å rydde fordi du kjenner deg full av energi. Du slutter å drømme om alt annet og kjenner en lykke over det du har.  Når du åpner klesskapet vet du hva du skal ha på deg og kjenner glede når du finner dagens antrekk. Dette er ingen uoppnåelig drøm - invester noen minutter daglig og du kan finne roen og ha fokuset på det du elsker.

Du trenger å endre litt på innsiden og litt på utsiden. Vi kan se på hjemmet som et speilbilde av vårt liv. Hvis det er for mange ting i hjemmet er det ofte for mye på to-do lista. Den indre og ytre verden henger sammen som hånd i hanske.  Rydd opp i hjemmet så vil du kjenne at livet blir ryddigere. 

MELD DEG PÅ HER
Hva stopper deg? 
Ikke nok tid
Det er alltid tid til det som er viktig i livet. Jeg kan garantere at hvis du tar andre valg og kutter ut det du ikke trenger får du tid til det som betyr noe. Når du prioriterer å kvitte deg med det unødvendige får du en god energiflyt. Du får mer energi, en spiral som drar deg oppover.
Hvor starter du?
Et av de største problemene jeg møter i hjemmene til folk er at de vet ikke hvor de skal begynne. De klatter litt her og klatter litt der, med små resultater også er det tilbake til gamle synder. Bli kvitt rotet en gang for alle. Det er mulig og mange har klart det før deg. 
Gamle vaner 
Mange opplever å rydde som negativt. Det er noe “man må gjøre” og gruer seg til. Det var når jeg levde sammen med en Buddhist munk at jeg skjønte det. Han gjorde vaske-meditasjon. Når vi setter oss i en positive tilstand og er det gøy. Vi må rett og slett endre måten vi rydder på.
Dette får du:

#1 Et start up kit med sjekklister og video for å implementere små justeringer i hverdagen for varige endringer

#2. 70% handler om en indre opprydding, du får meditasjoner, du får refleksjoner, slik at kan ta tilbake tiden din. 


#3. Hvordan chakraene, hjemmet og livet henger sammen og hva du skal gjøre for å få en bedre flyt.

#4. Tre
 måneder hvor vi jobber oss gjennom hjemmet ditt, en oppgave av gangen. Oppgavene ligger der, slik at hvis du ønsker å gå raskere eller langsommere, kan du gjøre det helt i ditt eget tempo. 

#5. Facebook live sendinger hvor vi svarer på dine spørsmål og inspirerer deg, både å lage gode systemer, og rense vekk de indre forstyrrelsene.

#6. En gruppe med entusiastiske ivrige rydde sjeler som er på samme reise som deg.


#7. Oppstarts hjelp til et nytt ryddig liv.

#8. 
Bonuser med detox til kroppen og mindfulness for sinnet for en indre og ytre opprydding.

#9. Meditasjoner til hver av chakraene, til å finne din stil, og til å finne din intensjon. 

#10. Feng shui for hjemmet ditt. Du får tilgang til hele Feng Shui Rom kurset. 

Ikke nok med det, men du får også;
 
Facebook

Bli med i Ryddig Hjem gjengen, et nettverk av likesinnede som støtter og heier på hverandre.  Facebookgruppa er et sted du kan dele ærlig dine oppturer og nedturer.  To ganger i måneden er det facebook Live sendinger hvor du får hjelp til både systemer og din indre prosess. 
Video

Alle oppgavene kommer med en video og sjekkliste. Hvor du starter er viktig. Det går en rød tråd gjennom hjemmet som oppgavene er strukturert rundt. Ta en bestemmelse, gjør det NÅ og jeg lover at du vil få et bedre liv og et bedre hjem. Det virker, dette er en livsstils endring. 
Sjekklister

Du vil oppleve at å rydde er enkelt, dette systemet har jeg utviklet ved hjelp av feng shui, mine Mestre, min bakgrunn fra NPL og yoga sammen med min erfaring ved å jobbe med hundrevis av hjem, du får nytten av . Noen sier at du skal bare tenke kategorier, andre sier områder, jeg gir deg min erfaring ved å ha jobbet i hundervis av hjem.  
MELD DEG PÅ HER
“Nina har hjulpet meg til å se på rot på en ny måte. Det er blitt ålreit å rydde, få fram og synliggjøre “diamantene” tingene og kvitte seg med det overflødige. Jeg har startet en ryddeprosess både hjemme og på jobb og du har fått meg til å forstå at ting henger sammen. Fint at jeg kan ta det i mitt eget tempo. Det er deilig å føle seg på vei til mer oversikt og det nye for meg er at jeg kan kjenne den gode flyten, eller Chi’en.“
Trine Gjestum Larsen
For godt til å være sant? 

Neida, hør bare her: I løpet av tre måneder får du hver søndag en oppgave av meg sammen med en kalender og sjekklister slik at du kan planlegge uken. Sett av 15 – 20 minutter hver dag og du vil oppleve å ta LIVET og HJEMMET ditt til nye høyder. Aller først må vi lære litt om hva som har gjort at det er rotete og for mange ting i hjemmet vårt. Kurset starter med et Start-Up-Kit. Da kommer du i gang, kjenner hvor godt det gjør og blir motivert til å fortsette. 

Ønsker du å gå fortere frem har du tilgang til hele kurset med en gang. Men tenk hvor lang tid du har brukt på å samle på alle tingene. Jeg kunne gjort dette som en "kvikk fix", men det vil aldri skape varige endringer. Nå blir det slutt på skippertakene, fordi det fungerer ikke i lengden. 

Hver onsdag får du en e-post med indre refleksjon, slik at du får hjelp til en indre opprydding. Det indre og ytre henger sammen, vi skal skape gode nye vaner. Det er ikke nok å vite hva du skal gjøre, du må vite hvorfor det er blitt som det er blitt for å få en indre motivasjon. 

Vi starter sammen; Operasjon RYDDIG HJEM og du er i gang. Du blir del av en inspirerende Facebookgruppe hvor du kan bli kjent med andre på samme reisen og utveksle rause erfaringer. Kanskje du også finner noen herlige venner du kan inspireres av?

Er ryddig hjem for deg?
Det finnes mange meninger om årsaken til rot og mange er også skeptiske til å ta et online kurs. Her har jeg svart på spørsmål jeg ofte får når jeg snakker med folk, så du skal føle deg trygg på at dette virkelig er noe for deg. 

“Når starter det? Jeg har så mye å gjøre fremover at jeg har ikke tid akkurat nå.“
NÅ er alltid den beste tiden å starte. Påmeldingen er oppe nå for en liten stund, også lukker den igjen. Min erfaring er at det er sjelden en riktig tid. En av de viktigste årsakene til at vi samler på ting er at – hvis bare – eller når jeg får tid, aldri kommer. Kurset er organisert slik at du ikke trenger å ta så mye av gangen. Det er regelmessigheten over tid som gjør at du får en varig effekt. Også finnes det ikke noe annet enn NÅ. Kurset kan du ta akkurat når det passer deg, i ditt eget tempo. Legg det opp etter din egen kalender. Hvis du føler du trenger "flere runder" kan du ta det akkurat så mange gange du ønsker. 

 “Dette er virkelig noe for meg men jeg har tenkt til å flytte, er det ikke bedre å vente til jeg er på plass i det huset jeg skal bo i?“
"The law of attraction” gjelder like mye her som i resten av livet. Fiks det hjemmet du har, en viktig læring er å se hvordan du kan gjøre det beste ut av der du er akkurat nå. Da vil du tiltrekke deg et bedre hjem neste gang. Lær å strukturere hjemmet ditt. Du vil merke at når hjemmet ditt er i orden vil også livet komme på plass. Det henger bare sammen. Tenk om du sakte kan snu gamle vaner? Du vil kjenne på en ny frihet og en ny lykke. Og du vil garantert tiltrekke deg et bedre hjem. Vi har 1440 minutter til rådighet hver dag, uansett om vi er kong Salomon eller Jørgen Hattemaker. Alt handler om prioriteringer. Og kurset – det ligger der tilgjengelig for deg et helt år.
 

.”Er dette et forenklet feng shui kurs?”
Min bakgrunn som feng shui konsulent de siste 18 årene har gjort at jeg forstår energiens verden. Men det er ikke et feng shui kurs. Det jeg ser er at når jeg gjør feng shui i de mange hjem er det vanskelig å få gjort det jeg skal fordi så mange har stagnert energi nettopp fordi hjemmet er for fullt. Mange av prinsippene har jeg lært etter mange av mine studier og mitt liv i Østen. Det har gitt meg en helt unik forståelse av hvordan energi påvirker oss. Mens oppgavene er basert på erfaringer, prøving og testing i mange vestlige hjem. Og når det kommer til stykket, vestlig eller østlig. Selv vitenskapen har kommet frem til at alt er energi, denne energien kan enten støtte oss eller drenere oss i vår hverdag.

 "Hvor melder jeg meg på og betaler?"
Trykk på påmeldings knappen og meld deg på. Du kommer inn på siden hvor du kan betale med en gang. Når du har betalt er du påmeldt og får tilsendt innloggings informasjon og alt du trenger for å komme i gang. 

 “Hvordan virker garantien?” 
Bli med på kurset fullt og helt fra oppstart uten økonomisk risiko. Hvis du etter å ha fulgt kurset i 14 dager og ikke har fått den verdien du ønsket ut av det, så send en mail til nina@fengshuiliving.no og jeg refunderer gladelig pengene dine.

Chakraene i livet - ditt indre rom

For å forstå hvilken innflytelse de forskjellige områdene av hjemmet har og hvordan de henger sammen med de forskjellige områdene i livet har jeg laget et enkelt system for å skape en bedre energiflyt i chakraene.

Jobb parallelt med innsiden og utsiden og du skaper varige endringer. Dette er små ting du gjør på en daglig basis ved å skape nye gode vaner du tar med deg inn i hverdagen. Utfordringer kommer alltid etter en stund så skal vi gjøre dette en gang for alle må vi endre hvordan vi tenker. Det er lett hvis vi vet hvordan. Etter en stund går det automatisk. Resultatet er at du kjenner på en ny frihet fordi du kvitter det med det som gjør at du henger fast i fortiden.  


Til Chakraene får du også:

Sjekklister med refleksjoner for hver av chakraene.
Korte guidede meditasjoner.
​​​​​​​

Alt er lagt opp enkelt med fokus på å få energien til å flyte og skape varige endringer i livet.
MELD DEG PÅ HER
Chakraene i hjemmet - ditt ytre rom
Chakraene i hjemmet - ditt ytre rom

Hvert eneste område i hjemmet ditt har en påvirkning på et spesielt område av livet ditt. Hver eneste oppgave du får er merket slik at du vet hva som henger sammen, i den ytre og indre verden. Selv om dette høres mystisk ut er det helt enkle jordnære oppgaver du får. Med sjekklister for alt du skal gjøre og en enkel steg for steg plan.

Pengene tilbake garanti! 
Jeg er her for å hjelpe deg med hjemmet ditt og er så sikker på at dette systemet fungerer at jeg gir deg 14 dager pengene tilbake garanti. Hvis kurset ikke oppfyller dine forventninger, send meg en epost innen 14 dager og jeg gir deg gladelig pengene tilbake.
MELD DEG PÅ HER
Hvordan det var for våre kursdeltagere: 

#Har aldri vist hvordan man skal rydde fordi jeg aldri har lært det.

#Jeg begynte å rydde utallige ganger men gav fort opp fordi det ble bare kaos.

#Har aldri hatt en «rydde hele huset økt», bare en evig «rydde litt hele tiden».

#Å rydde har ligget i  tankene hele tiden, men ikke kommet i gang skikkelig.

#Har laget meg ”systemer” som holder et par dager også blir det kaotisk igjen.


Hvordan det er nå:

#Jeg ble litt stolt av meg selv. Jeg ble tryggere på min kommunikasjon ut i verden.

#Jeg ble roligere og mer strukturert. Lettere til sinns.

#Større glede over det jeg faktisk har. Mer oversikt.

#Sparte tid fordi jeg fikk bedre kontroll over hva som er her, og hvor det er, bedre humør, bedre.

#Jeg sluttet å handle inn mye unødvendig ting. Stilte og stiller meg spørsmål om jeg virkelig trenger det.

#Jeg opplevde at det indre stresset ble borte, det var mindre krangling i hjemmet. Vi finner tingene våre og det er ikke kaos lengre. 

#Jeg kvittet meg med mye unødvendig som gjorde at det ble bedre og lettere å være til.


Dette kan være deg, meld deg på NÅ

FÅ MED DEG EARLY BIRD PRISEN SOM GÅR UT OM:
 • 2

  DAYS
 • 15

  HOURS
 • 50

  MINUTES
 • 33

  SECONDS
[bot_catcher]